Què és Ocells Perduts?

 

GAUDIU D'UN ESPAI AL BELL MIG DE LA NATURA!

 

És el lloc perfecte per a celebrar el vostre esdeveniment o passar un dia a la zona de la piscina o fer una barbacoa amb el vostre grup a la natura. 

Està situat enmig de la natura, a Sant Gregori, a la província de Girona. 

L'espai també està a disposició per a aquells qui vulguin organitzar-hi trobades empresarials, activitats lúdiques o per venir amb el grup d'escola o casal.

Ocells Perduts forma part de la Fundació Oscobe i BROT, entitats sense ànim de lucre que treballen per oferir un futur professional a les persones joves i adultes.

 

Packs

Busques celebrar el teu esdeveniment d'un sol dia en un entorn especial?
Tria el pack!

Zones

Reserva la zona que prefereixis per passar el teu dia!


Ets una escola o casal?

Ets una escola o casal?

Oferim condicions especials de reserva per a grups escolars i esplais.

Reserva aquí

Vols rebre novetats i promocions?

* indicates required

Estic d'acord amb la política de privacitat.

RESPONSABLE Nom: E.I Brot Serveis Integrals de Jardineria S.L.U NIF: B17870817 E-mail: ocellsperduts@oscobe.com En compliment de la legislació vigent de protecció de dades personals, els informen que les dades que ens comuniquen seran gestionades per la nostra entitat, de la següent forma: Finalitat: Gestionar les dades personals a demanda de l’interessat per diversos motius (contacte, voluntariat, donacions i enviament de currículums vitae). Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: Només hi ha cessió de dades a la resta d’entitats pertanyents a la coordinadora Sinergia Social en el cas d’enviament de currículums vitae i comunicació. No hi ha cap tipus de cessió de dades en els casos de contacte, voluntariat i donacions. Drets: Accés, rectificació, supressió, limitació, oposició i portabilitat de les dades.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Intuit Mailchimp