L'espai i l'entorn

Busques un lloc per gaudir d’un dia a la piscina i dinar a la zona de barbacoes? O vols reservar l’espai per celebrar un esdeveniment?

Un espai al bell mig de la muntanya i a 8 minuts en cotxe des de Girona. Podreu gaudir en un entorn idíl·lic, a la natura i d’una piscina d’aigua salada. Amb diferents zones: zona vip amb barbacoes, zona chill per poder descansar i zona d’esport.

Instal·lacions renovades i noves

RESERVA

Zona d'acampada

Zona d'acampada

Busques passar un dia diferent enmig de la natura? Disposem d’una àmplia zona d’acampada, on podreu muntar la vostra tenda de campanya. Una experiència única d’acampar enmig del bosc. A més, al costat, disposem de la zona esportiva.

Barbacoes i calçotades

Barbacoes i calçotades

Una bona manera de gaudir del bon temps és fer una barbacoa! Un espai de lleure que disposem de zona de barbacoes enmig de la naturalesa i taules per poder menjar. 

Piscina

Piscina

Ja estàs pensant en el bon temps i desitjant remullar-te? Gaudeix d'un espai amb una ubicació ideal al bell mig de la natura per banyar-te a una piscina d’aigua salada i prendre el sol. Amb 1 sola compra pots agafar totes les entrades per a tot el grup!

Zona esportiva

Zona esportiva

La zona esportiva és ideal per passar un bon dia practicant exercici a la natura: camp de futbol, de bàsquet, rocòdrom, frontó i gronxadors. 

Ocells Perduts masia

Ocells Perduts masia

A Mas Ocells Perduts tenim un gran espai perquè puguis celebrar el teu dia!